Ronald Net

MSc manueel therapie
Fysiotherapie
Actieve oefentherapie
Keten problematiek
Fascie technieken
Dry Needling

Ronald Net

Van jongs af aan heeft het lichaam mij al geïntrigeerd. Zo ingenieus hoe alles samenwerkt en te allen tijde klaar staat voor zijn opdrachtgever.
Door veelvuldig sporten werd deze fascinatie alleen maar meer gevoed en begon ik mij er steeds meer in te verdiepen. Dit heeft mij in 2004 doen besluiten om de opleiding tot fysiotherapie te gaan volgen. In 2008 behaalde ik mijn bachelor, echter in de jaren daarna merkte ik dat ik mij nog verder wilde verdiepen want mijn honger naar kennis was nog niet gevoed!

Hierdoor ben ik een Master of Science gaan volgen in de manuele therapie welke ik in 2014 met veel plezier heb afgerond. De behandelmogelijkheden waren daardoor explosief gegroeid maar toch was mijn honger naar meer nog niet voldaan. Hierdoor ben ik in de afgelopen tien jaar mijn eigen methodes gaan ontwikkelen met kennis uit binnen- en buitenland net zolang tot de methode fijn geslepen was.

In deze unieke ‘Functional lines werkmethode’ werk ik als een monteur welke de mogelijkheden in het lichaam schept tot herstel en waarbij ik werk als coach welke de patiënt meeneemt in het herstel, waardoor zelfs de meest lastige hulpvraag van de patiënt snel bereikt kan worden.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriendin Kimberley en ons zoontje welke mijn leven verrijken. In de spaarzame vrije uurtjes doe ik graag aan sporten met als voorkeur fitness, hardlopen en wielrennen.

Big-nummer: 99910231504

 

Kimberley van Dreven

Ik ben zelf geen fysiotherapeut, maar heb op jonge leeftijd al gemerkt hoe belangrijk een goed werkend lichaam is toen mijn knie mij belemmerde om mijn passie in het dansen uit te voeren. Hierdoor vind ik het erg mooi om te zien hoe patiënten met pijn binnen komen en uiteindelijk weer pijnvrij het leven weer volledig kunnen oppakken.

Zelf heb ik PABO gestudeerd, toen daar in der tijd geen werk in te vinden was ben ik de Schoevers opleiding gaan volgen tot directie secretaresse. Hierna heb ik mij gespecialiseerd in de advocatuur waar ik bij grote kantoren heb gewerkt als rechterhand van de advocaten/partners.

Op dit moment ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam als interim personal assistant voor mijn eigen bedrijf Ondersteuning Naar Succes. Daarnaast help ik Ronald om de administratie te voeren. Hierdoor is het goed mogelijk dat u mij te spreken krijgt zodra u belt en help ik u graag verder.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met Ronald en ons zoontje. Als sport doe ik aan fitness en hardlopen en daarnaast kook ik erg graag.

Kimberley van Dreven

Office manager